19.1.2015 11:05

Ψηφίζουν στον ΠΣΑΜΕΑ

Στις 6 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Εργατικό Κέντρο, τα μέλη του ΠΣΑΜΕΑ πραγματοποιούν Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ημερομηνία σύγκλησης της Ε.Σ. ορίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα και πληρούν τις προϋποθέσεις, υποβάλλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας στη γραμματεία του Σωματείου το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι τις 27/1/2015. Στη δήλωση αναγράφεται το όργανο για το οποίο υποβάλλουν υποψηφιότητα (Δ.Σ., Ε.Ε., αντιπρόσωποι στα δευτεροβάθμια σωματεία ή την Ε.Σ.Α.με.Α).  Δεν επιτρέπεται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροσώπου του Σωματείου στα δευτεροβάθμια σωματεία και την Ε.Σ.Α.μεΑ. μέλος που ήδη τυγχάνει αντιπρόσωπος άλλου Σωματείου ΑμεΑ,  γι’ αυτό και θα πρέπει στη δήλωση υποψηφιότητας να δηλώνεται υπεύθυνα ότι ο δηλών δεν τυγχάνει αντιπρόσωπος άλλου Σωματείου Α.μεΑ. στους δευτεροβάθμιους φορείς και την Ε.Σ.ΑμεΑ. Η δήλωση  υποψηφιότητας δεν ανακαλείται. 

Η Γ.Σ. θα βρίσκεται σε απαρτία, αν παρευρίσκεται το 1/3 των ταμειακώς εντάξει μελών τουλάχιστον. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς νέα πρόσκληση 15 ημέρες μετά δηλ. στις 20 Φεβρουαρίου 2015, την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων μελών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ