14.11.2012 8:50

«Προσωρινό μέτρο η υποχρεωτική αργία»

ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ Ζ’ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Ζ. ΚΥΤΡΙΛΑΚΗΣ

Τη δική του άποψη σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα του «π», που τον θέλει σε ετήσια αργία, εξέφρασε ο πρώην προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Χίου, Ζ. Κυτριλάκης.
 
Ο ίδιος αμφισβητώντας τα μέτρο της ετήσιας αργίας ως ποινή του Ζ’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπ. Οικονομικών, λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων ιδιωτών, κι ανέφερε ότι αφενός δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αφετέρου η ποινή είναι προσωρινή μέχρι την εξέτασης της υπόθεσης.
 
«Δε μιλάμε για ποινή, γιατί ακόμα δεν μου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Πώς λοιπόν βγάζουμε αυτό το συμπέρασμα; Θα ζητήσω όμως να διαλευκανθεί άμεσα αυτή η υπόθεση. Δεν μου έχει έρθει ο φάκελος στα χέρια μου για να ξέρω γιατί κατηγορούμαι και γιατί θα πρέπει να απολογηθώ», ισχυρίζεται, υπογραμμίζοντας ότι από τις πληροφορίες που έχει ο φάκελος κάνει λόγο για ενδείξεις και όχι για αποδείξεις. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ