12.11.2012 10:08

Ένα χρόνο αργία σε Κιτριλάκη – Δημητράκη

• ΒΑΡΙΑ «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

Εξάντλησε την αυστηρότητα του το Ζ’ Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Οικονομικών επιβάλλοντας ποινή αργίας ενός έτους στον πρ. προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. Χίου, Ζ. Κιτριλάκη, και τον εφοριακό υπάλληλο Ι. Δημητράκη.
 
Οι δυο τους δέχτηκαν προ μηνός τον έλεγχο του ΣΔΟΕ με τις κατηγορίες ότι συντάσσουν φορολογικές δηλώσεις και κρατούν  λογιστικά βιβλία φυσικών προσώπων και εταιρειών. Οι ίδιοι είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες, όμως η βαριά ποινή που τους επιβλήθηκε αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου επιβεβαιώθηκαν κάποιες από τις κατηγορίες.
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο εφοριακοί δεν έτυχαν της στήριξης ούτε των συναδέλφων τους, καθώς από τη συνεδρίαση του 5μελούς Υπηρεσιακού Συμβουλίου απουσίασαν οι δύο εφοριακοί – συνδικαλιστές που μετέχουν σ’ αυτό.
 
Στον ένα χρόνο αργίας οι δυο εφοριακοί θα λαμβάνουν μόλις το 1/3 του μισθού τους, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους στα ποινικά δικαστήρια, στην περίπτωση που αποφασίσουν να προσβάλλουν την απόφαση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ