23.1.2015 11:26

Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας ε

Ξεκινά η λειτουργία του Προγράμματος Μουσικής Προπαιδείας στο Μουσικό Σχολείο Χίου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (Ε & ΣΤ τάξη Δημοτικού).

Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρακολουθούν μαθήματα οργάνων και θεωρίας μουσικής με καθηγητές του σχολείου. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου στους Αγίους Αναργύρους Θυμιανών. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες των παιδιών. Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α’ τάξη του σχολείου στο σχολικό έτος 2015-2016. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Μουσικό Σχολείο από 27 Ιανουαρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τυπώσουν την αίτηση και το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα του σχολείου: mousikochiou.mysch.gr

Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το «Διονυσιείον» Μουσικό Γυμνάσιο Χίου με Λυκειακές τάξεις στο τηλέφωνο 2271081360. Ταυτόχρονα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία τόσο της επιλογής μαθητών για την Α΄ τάξη Γυμνασίου, όσο και της μετεγγραφής – κατάταξης από άλλο Σχολείο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ