23.1.2015 11:26

Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας ε

Ξεκινά η λειτουργία του Προγράμματος Μουσικής Προπαιδείας στο Μουσικό Σχολείο Χίου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (Ε & ΣΤ τάξη Δημοτικού).

Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρακολουθούν μαθήματα οργάνων και θεωρίας μουσικής με καθηγητές του σχολείου. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά στις νέες εγκαταστάσεις του σχολείου στους Αγίους Αναργύρους Θυμιανών. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις οικογένειες των παιδιών. Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α’ τάξη του σχολείου στο σχολικό έτος 2015-2016. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Μουσικό Σχολείο από 27 Ιανουαρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τυπώσουν την αίτηση και το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα του σχολείου: mousikochiou.mysch.gr

Οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το «Διονυσιείον» Μουσικό Γυμνάσιο Χίου με Λυκειακές τάξεις στο τηλέφωνο 2271081360. Ταυτόχρονα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία τόσο της επιλογής μαθητών για την Α΄ τάξη Γυμνασίου, όσο και της μετεγγραφής – κατάταξης από άλλο Σχολείο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ