9.11.2021 11:31

Πιστοί στην εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων οι Χιώτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις 11 παραβάσεις και αυτές για χρήση μάσκας σε 570 ελέγχους

Την πρόθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου να συνεχίσει το σαφάρι ελέγχων για την πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων, εξέφρασε μέσα από συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Ταξίαρχος Γιώργος Κεβόπουλος.

Αναφερόμενος στους ελέγχους επεσήμανε ότι μόνο τις πρώτες ώρες των μέτρων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου διενήργησε 570 ελέγχους, εκ των οποίων οι 170 σε επιχειρήσεις και βεβαίωσε μόλις 11 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Ο κ. Κεβόπουλος ανέφερε ότι τα κλιμάκια της Αστυνομίας θα συνεχίσουν τους ελέγχους με αμείωτο ρυθμό καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στους παραβάτες.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η αναφορά του διοικητή του Α.Τ. Χίου Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος επεσήμανε την καλή υγειονομική εικόνα του νησιού, λέγοντας ότι αποτελεί χρέος της πολιτείας και των πολιτών να διατηρήσουν χαμηλά τον αριθμό των κρουσμάτων.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι θα γίνονται σε όλη τη Χίο, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά, εξηγώντας ότι αυτοί θα πραγματοποιούνται και από κλιμάκια με πολιτικά ρούχα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ