6.10.2012 9:16

Πιάνουν δουλειά στην Απλωταριά

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εργοτάξιο θα θυμίζει από  σήμερα η Απλωταριά, αφού θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση της.
Ένα έργο που από το ξεκίνημα του βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος κι ακόμη θεωρείται αμφιλεγόμενο με πολλούς να αμφισβητούν την πληρότητα του αναφορικά με το αντιπλημμυρικό κομμάτι του, βρίσκεται προ των πυλών με στόχο να αλλάξει ριζικά την εικόνα του εμπορικού μας κέντρου.
Με προϋπολογισμό 890.000 ευρώ, θα ξεκινήσουν εργασίες που θα αφορούν στην αντικατάσταση του πλακόστρωτου από μάρμαρο, στην τοποθέτηση φωτιστικών, παρτεριών και γενικότερα στον εξωραισμό και στη δημιουργία ενός εμπορικού δρόμου, πεζόδρομου, με πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Τα οχήματα θα μπαίνουν στην Απλωταριά πλέον μόνο συγκεκριμένες ώρες κι αυτές για την τροφοδοσία των μαγαζιών.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, «οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο με εντατικούς ρυθμούς. Στόχος είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του έργου, να διακοπούν οι εργασίες για την περίοδο των γιορτών για την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων και να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν αμέσως μετά».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ