6.10.2012 9:16

Πιάνουν δουλειά στην Απλωταριά

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εργοτάξιο θα θυμίζει από  σήμερα η Απλωταριά, αφού θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση της.
Ένα έργο που από το ξεκίνημα του βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος κι ακόμη θεωρείται αμφιλεγόμενο με πολλούς να αμφισβητούν την πληρότητα του αναφορικά με το αντιπλημμυρικό κομμάτι του, βρίσκεται προ των πυλών με στόχο να αλλάξει ριζικά την εικόνα του εμπορικού μας κέντρου.
Με προϋπολογισμό 890.000 ευρώ, θα ξεκινήσουν εργασίες που θα αφορούν στην αντικατάσταση του πλακόστρωτου από μάρμαρο, στην τοποθέτηση φωτιστικών, παρτεριών και γενικότερα στον εξωραισμό και στη δημιουργία ενός εμπορικού δρόμου, πεζόδρομου, με πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων. Τα οχήματα θα μπαίνουν στην Απλωταριά πλέον μόνο συγκεκριμένες ώρες κι αυτές για την τροφοδοσία των μαγαζιών.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, «οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο με εντατικούς ρυθμούς. Στόχος είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του έργου, να διακοπούν οι εργασίες για την περίοδο των γιορτών για την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων και να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν αμέσως μετά».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ