31.5.2016 15:20

Περιφέρεια και Δήμος ευχαριστούν την Οικ. Ζαφειράκη

Τις ευχαριστίες τους στους Παντελή και Γιάννη Ζαφειράκη για την παραχώρηση τμήματος των κτιριακών εγκαταστάσεων στα Βυρσοδεψία για την προσωρινή λειτουργία του Κέντρου Ταυτοποίησης και Καταγραφής προσφύγων και μεταναστών καταθέτουν μέσα από επιστολές τους οι Στ. Κάρμαντζης και Μ. Βουρνούς.

«Οφείλω να επισημάνω ότι η παραχώρηση από πλευράς σας της χρήσης του Κτηρίου για την  προσωρινή λειτουργία του Κέντρου, εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες ανάγκες σε μια δύσκολη περίοδο της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης.   

Η πράξη σας αυτή, δείχνει την κοινωνική σας αντίληψη, την έγνοια και τη φροντίδα σας για τις ανάγκες της Χίου. Ακολουθείτε, πιστεύω, με τον καλύτερο τρόπο το παράδειγμα του αειμνήστου πατέρα σας Γεωργίου Ζαφειράκη», αναφέρει ο Στ. Κάρματζης ενώ ο Μ. Βουρνούς προσθέτει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την αποδεδειγμένα άριστη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια του συμφωνητικού χρησιδανείου.

Επιπλέον να ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την άμεση ανταπόκρισή σας για υποστήριξη στο Δήμο Χίου, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης στο νησί μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως, ακόμη μια φορά,  τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα, την αγάπη και τη φροντίδα σας για τον τόπο».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ