Με περισσότερες δωρεάν οργανωμένες εκδρομές ξεκινά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το πρόγραμμα «Πάμε μπάνιο στη Χίο», το οποίο υλοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Χίου.
Οι διαδρομές καλύπτουν τη Δυτική, την Κεντρική, τη Βορειοανατολική και τη Βόρεια Χίο, συνδυάζοντας το μπάνιο με επισκέψεις σε χωριά, μνημεία και σημεία φυσικού ενδιαφέροντος.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Χριστάκης, ο αριθμός των εκδρομών είναι φέτος αυξημένος, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών σε περιοχές όπου η συγκοινωνιακή κάλυψη είναι περιορισμένη.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη Βόρεια Χίο, με προορισμούς όπως η Βολισσός, το Άγιο Γάλας, τα Αγιάσματα και το Σπήλαιο, ενώ στο πρόγραμμα εντάσσονται και απομακρυσμένες παραλίες, όπως ο Ναγός, ο Γιόσωνας και τα Ελίντα.
Οι εκδρομές αναμένεται να συνεχιστούν έως περίπου τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι θέσεις καλύπτονται με σειρά προτεραιότητας.
Σημείο αναχώρησης είναι το Κεντρικό Δημαρχείο Χίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ή στα τηλέφωνα 22713 51720, 22713 51723 και 22713 51726.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.