4.7.2014 12:11

Παρκάρισμα για όσκαρ από Χιώτη οδηγό [ΦΩΤΟ]

Η οδηγική συμπεριφορά των Χιωτών είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Δεκάδες διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, καταλήψεις πεζοδρομίων από δίκυκλα ακόμα και από οχήματα μικρού κυβισμού, παράνομες σταθμεύσεις σε  χώρους αναπήρων και πολλά άλλα.

Αυτό όμως που αντίκρισαν περαστικοί το πρωί της Παρασκευής στην οδό Καρπασίας (πίσω από το δημαρχείο) ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Οδηγός από χωριό της Χίου, μη βρίσκοντας προφανώς χώρο στάθμευσης εντός του κέντρου, αποφάσισε να απαλλάξει τον εαυτό του από την ταλαιπωρία, παρκάροντας το ΙΧ του ακριβώς στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους.

Μάλιστα άφησε  ίση απόσταση και από τα δεξιά και από τα αριστερά ώστε να περνάνε τα υπόλοιπα ΙΧ. Αυτό όμως που δεν υπολόγισε ήταν τα λεωφορεία και τα μεγάλα οχήματα που σχημάτισαν ουρά περιμένοντας τον εκπληκτικό οδηγό να βγάλει το αυτοκίνητό του.

Από την πλευρά της πάντως η Τροχαία του απέδωσε επάξια το ροζ χαρτάκι καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα γερανού για να απομακρύνει το όχημα από το σημείο.  

Update: 12:35

Σε επικοινωνία πάντως που είχε πριν λίγα λεπτά συγγενικό πρόσωπο του οδηγού, ζήτησε από τον "π" να διορθωθεί η είδηση, σημειώνοντας ότι το αυτοκίνητο ήταν κανονικά σταθμευμένο. Κατά την εκτίμησή τους το χειρόφρενο είτε έλυσε είτε δεν "έπιασε" καλά, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο να βρεθεί στη μέση του δρόμου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ