2.10.2012 20:04

Όλοι οι εισακτέοι στις σχολές Εμπορικού Ναυτικού (ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ)

Συνολικά 1.161 σπουδαστές εισάγονται στο σύνολο των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού για το εκπαιδευτικό έτος 2012-13.

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου ανακοινώνεται ότι την 1η Οκτωβρίου 2012 ημέρα Δευτέρα τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2, εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υ.Ν.Α. www.yen.gr πίνακες των σπουδαστών που εισάγονται στις ΑΕΝ.

Υποψήφιοι της τρίτης και τέταρτης γενικής κατηγορίας που δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων θεωρούνται ως επιλαχόντες.

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στις Α.Ε.Ν. που έχουν επιτύχει όχι αργότερα από την 15η Οκτωβρίου 2012 ημέρα Δευτέρα.

Όσοι δεν παρουσιαστούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από επιλαχόντες της ίδιας κατηγορίας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις Α.Ε.Ν. είναι τα εξής:
α) Αστυνομική ταυτότητα και μία φωτοτυπία της
β) Τέσσερις (04) φωτογραφίες
γ)Πρωτότυπο απολυτήριο ( εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑ/ΔΕΚΝ )

Συνολικος Πινακας Εισαγομενων στις ΑΕΝ ετους 2012-13 (ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ)

Συνολικος Πινακας Εισαγομενων στις ΑΕΝ ετους 2012-13 (MHXANIKOI)

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ