17.5.2016 10:38

Όλα για όλα για τον Φ.Π.Α.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00

Μάχη που δεν δίνεται είναι χαμένη και  γι αυτό οι νησιώτες συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη έστω και την ύστατη ώρα για τη διατήρηση του Φ.Π.Α. στα νησιά. Οι διαβεβαιώσεις του κ. Αλεξιάδη, που κοινοποιήθηκαν και μέσω του βουλευτή Χίου Ανδρ. Μιχαηλίδη δεν ικανοποίησαν, ούτε έπεισαν.

Γι αυτό και η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χρ. Καλογήρου, από την Κροατία όπου βρίσκονταν  τις προηγούμενες μέρες, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για σήμερα στις 15.00, με μοναδικό θέμα τη διατήρηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. στα νησιά.

Το περιεχόμενο της εισήγησης της κ. Καλογήρου παραμένει άγνωστο, αν και οι εμπλεκόμενοι με το θέμα ευελπιστούν πως το περιφερειακό δεν θα περιοριστεί στον άχαρο ρόλο της έκδοσης ενός ακόμη ψηφίσματος.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ