3.10.2012 19:54

Οι «Ρωμιοί αρχιτέκτονες» στα Ελευθέρια

ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Να παραμείνει μέχρι την κορύφωση των εκδηλώσεων για τα εκατοστά Ελεύθερια, δηλαδή μέχρι την επέτειο της 11ης Νοεμβρίου, η Έκθεση που φιλοξενείται στα Οθωμανικά Λουτρά, ζήτησε από τους διοργανωτές της ο αντιπεριφερειάρχης Χίου και έτσι «Οι Ρωμιοί αρχιτέκτονες της πόλης» παίρνουν παράταση ζωής.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, από κύκλους της Περιφερειακής  Ενότητας, ο Κ. Γανιάρης έχει προσκαλέσει να παρευρεθούν στην ιστορική επέτειο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας και ο μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.
 
Αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί  το συνολικό πρόγραμμα του  εορτασμού, αναμένεται  να είναι λαμπρό και με εξέχουσες προσωπικότητες να δίνουν το παρών, αφού σε όλες τις «νέες χώρες», πέρα από την εκκλησιαστική τους κατάταξη, οι προετοιμασίες των αντίστοιχων εορτασμών είναι πυρετώδεις.
 
Η Έκθεση στα Λουτρά πάντως ήδη προσελκύει επισκέπτες, τόσους που κάνει τους συντελεστές που την οργάνωσαν να μιλούν για ανέλπιστο αριθμό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ