27.2.2021 17:23

Να μείνει κλειστό το Μουσικό Σχολείο ζητά ο Σύλλογος Γονέων

Προτρέπουν τους γονείς να μη στείλουν τα παιδιά στο σχολείο αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τους

Την έντονη ανησυχία των γονέων του Μουσικού Σχολείου έχει προκαλέσει το θετικό κρούσμα σε μαθητή της πρώτης Γυμνασίου.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων ζητά το σχολείο να παραμείνει κλειστό μέχρι τις 3 Μαρτίου και τη διεξαγωγή μαθημάτων μέσω Webex.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Σύλλογος προτρέπει τους γονείς να μη στείλουν τα παιδιά στο σχολείο παρά τις απουσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου, αξιολογώντας την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την ανακοίνωση κρούσματος COVID 19 σε μαθητή του σχολείου μας, απευθυνόμαστε στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Διεύθυνση του Σχολείου μας, καθώς και στον Σύλλογο Διδασκόντων ζητώντας:

1. Να παραμείνει κλειστό το σχολείο, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ώστε να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την πιθανή διασπορά του ιού μεταξύ των μαθητών μας και των οικογενειών τους. 

2.Στο διάστημα αυτό, αν και τα παιδιά μας έχουν κουραστεί ιδιαίτερα από την τηλεδιδασκαλία, τα μαθήματα όλων των τάξεων να πραγματοποιηθούν μέσω της σχολικής πλατφόρμας.

Σε άλλη περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση εκ μέρους της αρμόδιας Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να συνταχθούν με την πρότασή μας και να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, με το τίμημα κάποιων απουσιών αλλά και με ήσυχη τη συνείδηση ότι πράττουμε το σωστό για τη μικρή μας κοινωνία, που υγειονομικά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία εκτεταμένη διασπορά του ιού. Δεν χρειάζεται πανικός αλλά πρόληψη και κανείς να μην εφησυχάζει.

 

Με εκτίμηση, το Δ.Σ του Συλλόγου μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ