26.2.2021 13:54

Ανοίγει τη Δευτέρα το Μουσικό Σχολείο εκτός της A' Ταξης

Αρνητικά τα τεστ στους εκπαιδευτικούς

Το πρώτο κρούσμα σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου Αιμιλιανός Ευαγγελινός. 

Η Δευτεροβάθμια ήδη από εχτές το βράδυ έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπει ο Ε.Ο.Δ.Υ. προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά. Σε δηλώσεις του, ο Αιμιαλιανός Ευαγγελινός διαβεβαίωσε ότι έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του σχολείου ενώ οι μαθητές πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή, αφού τυπικά το σχολείο δεν μπορεί να κλείσει.

Σήμερα το πρωί  εκπαιδευτικοί αλλά και αρκετές οικογένειες υποβλήθηκαν σε «rapid test» στην κεντρική πλατεία της Χίου. Η προσέλευση ήταν μεγάλη γεγονός που επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες του «π».

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Ευαγγελινό τα αποτελέσματα των «rapid test» εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου ήταν μέχρι τις 11:30 π.μ. αρνητικά. Έτσι το Μουσικό Σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα εκτός από την πρώτη τάξη η οποία θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά το μάθημα.

Η δυναμική παρουσία του φαινομένου της έξαρσης του Covid-19 δεν επιτρέπει σύμφωνα με τον κ. Ευαγγελινό τον πλήρη έλεγχο της διασποράς στην κοινότητα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ