19.1.2021 14:15

Χάρης Μπουρνιάς: "Απατεώνες χρησιμοποιήσαν το όνομά μου για να αποσπάσουν ποσά"

Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές απάτες σε βάρος επαγγελματιών του νησιού. Η δράση της σπείρας  επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το όνομα του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Χάρη Μπουρνιά.

Η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου δεν είναι τυχαία καθώς με το πρόσχημα οικονομικών παροχών του Δήμου επιδιώκουν να αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά που φτάνουν το ύψος 2.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών υπηρεσιών κάλεσε τους πολίτες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή ενώ τόνισε ότι ο Δήμος επικοινωνεί οικονομικές οφειλές ή παροχές  μόνο μέσα από επίσημα έγγραφα.

«Καλώ τους πολίτες να δείξουν μεγάλη προσοχή ο Δήμος δεν κάνει συναλλαγές με μηνύματα», τόνισε.

Στα χνάρια των υπόπτων φάνηκε να ήταν η αστυνομική διεύθυνση Χίου που ωστόσο δεν ήταν αρκετή να σταματήσει την δράση τους.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ