24.9.2012 1:33

Ηλιοφάνεια τη Δευτέρα

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά κατά τις πρωινές ώρες, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου.

 

Πιο αναλυτικά, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 31 στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη

 

Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό. 

 

Ηλιοφάνεια περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι- νοτιοανατολικοί σχεδόνμέτριοι.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ