30.1.2014 16:45

Χωρά ολόκληρη η Χίος σε ένα πιάτο;

Ο Β. ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ

Ο Βασίλης Καλλίδης  θα βρεθεί στη  Χίο και θα προσπαθήσει να χωρέσει όλες τις γεύσεις του νησιού σε μια εκπομπή του, που ως γνωστόν προβάλλεται στον ALPHA Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική, είναι στα συστατικά της συγκεκριμένης εκπομπής που θέμα θα έχει αυτή τη φορά τη μαστίχα.
Πέρα από τα γυρίσματα που θα γίνουν στα χωριά και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και της Mediterra αλλά και στο mastihashop θα γίνει ένα γλέντι το Σάββατο στις 14:00 στην πλατεία της Καλαμωτής. Ο σύλλογος της  Καλαμωτής και των γύρω χωριών έχουν συμφωνήσει να βοηθήσουν και έχουν αναλάβει να μαγειρέψουν και να στήσουν τραπέζια στην πλατεία. Ο σεφ θα κάνει γλυκό με μαστίχα ενώ θα υπάρχει ζωντανή μουσική (Πούπαλοι) και συγκροτήματα που θα χορέψουν.
Όλοι είναι καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή αφού ως γνωστόν ο σεφ καταφέρνει και συνδυάζει το καλό φαγητό και το μαγείρεμα με το ανάλογο γλέντι και πανηγύρι σε μια προσπάθεια αποτύπωσης και των συνηθειών των ανθρώπων σε κάθε τόπο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ