20.1.2015 19:38

Χάθηκαν και βρέθηκαν

Έκκληση στους πολίτες απευθύνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου προκειμένου αφενός να βρεθούν κουτάβια που χάθηκαν αφετέρου να βρουν στέγη όσα εγκαταλήφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση:

«Ο Λέων χάθηκε πριν καιρό στο Δαφνώνα. Είναι μαύρος, μικρόσωμος με γυαλιστερό, κοντό τρίχωμα. Παρακαλούμε όποιος έτυχε να τον δει να περιφέρεται στην περιοχή ας επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σύλλογο.

Ανάμεσα στα δεκάδες κουτάβια που βρίσκονται εγκαταλειμμένα στο νησί, εκ των οποίων τα πιο τυχερά φιλοξενούνται σε σπίτια εθελοντών ή στο καταφύγιο της Κιβωτού του Θοδωρή, συγκαταλέγονται και τα τρία εικονιζόμενα στις φωτογραφίες. Είναι παιχνιδιάρικα και χρειάζονται άμεσα σπίτι γιατί φιλοξενούνται ήδη σε οικογένεια με άλλα πέντε ζωάκια. Όποιος θα ήθελε ένα για συντροφιά παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σύλλογο στο νούμερο 6980470162 ή με την Κιβωτό του Θοδωρή στο νούμερο 6985067633. Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει κάποιο σκύλο έως ότου βρεθεί ανάδοχη οικογένεια για αυτόν μπορεί να τηλεφωνήσει στα παραπάνω τηλέφωνα και να βοηθήσει το έργο των εθελοντών».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ