4.10.2012 9:04

Φτωχή συγκομιδή

33.327 ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Το ποσό των 33.327 ευρώ είχε συγκεντρώσει μέχρι χθες ο Δήμος Χίου στο δημόσιο ανοικτό λογαριασμό στην τράπεζα Eurobank που αφορά στην αποκατάσταση από την πυρκαγιά που κατέκαψε το νησί τον Αύγουστο.
Κυρίως μέσα από την κατάθεση χρηματικών ποσών από Χιώτες ομογενείς που ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα μπροστά στην καταστροφή αλλά και χάρη στην οικονομική συμβολή κάποιων εφοπλιστών και απλών πολιτών, το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μπορεί να έφτασε σε 5ψήφιο αριθμό, όμως δεν προσφέρεται για την καλλιέργεια μεγάλων προσδοκιών.
 
Περιμένουμε κι άλλα
Στην ανάγκη να ενισχυθεί περαιτέρω ο λογαριασμός με επιπλέον χρήματα εστιάζει στις δηλώσεις του στον «π» ο Πολ. Λαμπρινούδης, αναμένοντας τις επόμενες ημέρες την οικονομική συμβολή, μέσω του παραπάνω λογαριασμού, των Χιακών Σωματείων Νέας Υόρκης, Αυστραλίας και Καναδά, που αναμένεται να βελτιώσει το μέχρι σήμερα ισχνό οικονομικό ποσό του λογαριασμού της Eurobank. «Πιστεύω ότι με την οικονομική συμμετοχή των Χιακών Σωματείων, του Ιατρικού και Δικηγορικού Συλλόγου θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε με λίγο περισσότερη φιλοδοξία το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί. Γι’ αυτό αποφασίσαμε με τους άλλους δικαιούχους του λογαριασμού, τον Μ. Σκούφαλο και τον Γ. Χαλλιορή, να τον αφήσουμε ακόμη για ένα μήνα στη διάθεση των πολιτών. Όταν αποφασίσουμε ότι θα πρέπει να κλείσει θα μεταφέρουμε τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο Λογιστήριο του Δήμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ