3.7.2014 19:37

Φώς εκ φωτός της ΔΕΗ

Δεν απεργούν οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας του εργοστασίου της Χίου

Δεν θα επηρεάσει τους καταναλωτές της Χίου η απεργία των υπαλλήλων της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις έως σήμερα ενδείξεις οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Παραγωγής ΔΕΗ, στο εργοστάσιο του  Κονταρίου δεν θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν κυρήξει οι συνάδελφοι τους από χτες το βράδυ.

Δεν θα επηρεαστούν

Ακόμη όμως και αν απεργήσουν κάποιοι, όπως δηλώνουν ο υποδιευθυντής του Σταθμού Γιώργος Τσατσαρώνης και το μέλος της Ε.Τ.Ε ΔΕΗ Γιάννης Πολίτης, δεν θα επηρεαστεί  η παραγωγή ρεύματος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα περικοπών γραμμών ή μειώσεων της τάσης, δεν θα επηρεαστούν οι καταναλωτές.

«Θα δουλεύουν κανονικά υποχρεωτικά οι τρείς από τις τέσσερις βάρδιες με 15 άτομα (3Χ5) ως προσωπικό ασφαλείας και η τέταρτη θα έχει το κανονικό ρεπό της».

Επίσημη ανακοίνωση από τα σωματεία της Χίου δεν υπάρχει, αλλά κανείς δεν έχει ενημερώσει τα αρμόδια όργανα ότι θα συμμετάσχει, όπως πληροφορήθηκε ο Υποδιευθυντής μετά από προφορική έρευνα.

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι θα απεργήσει κάποιος», συμπληρώνει, αν και όπως ομολογεί  ο Γιάννης Πολίτης, δεν είναι  δυνατόν να γνωρίζουν τι θα κάνουν και οι 35 εργαζόμενοι της υπηρεσίας, οι οποίοι μετά την πολυδιάσπαση του κλάδου έχουν διαιρεθεί σε πέντε σωματεία…

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ