3.7.2014 19:37

Φώς εκ φωτός της ΔΕΗ

Δεν απεργούν οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας του εργοστασίου της Χίου

Δεν θα επηρεάσει τους καταναλωτές της Χίου η απεργία των υπαλλήλων της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις έως σήμερα ενδείξεις οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Παραγωγής ΔΕΗ, στο εργοστάσιο του  Κονταρίου δεν θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις που έχουν κυρήξει οι συνάδελφοι τους από χτες το βράδυ.

Δεν θα επηρεαστούν

Ακόμη όμως και αν απεργήσουν κάποιοι, όπως δηλώνουν ο υποδιευθυντής του Σταθμού Γιώργος Τσατσαρώνης και το μέλος της Ε.Τ.Ε ΔΕΗ Γιάννης Πολίτης, δεν θα επηρεαστεί  η παραγωγή ρεύματος, δεν θα υπάρξει πρόβλημα περικοπών γραμμών ή μειώσεων της τάσης, δεν θα επηρεαστούν οι καταναλωτές.

«Θα δουλεύουν κανονικά υποχρεωτικά οι τρείς από τις τέσσερις βάρδιες με 15 άτομα (3Χ5) ως προσωπικό ασφαλείας και η τέταρτη θα έχει το κανονικό ρεπό της».

Επίσημη ανακοίνωση από τα σωματεία της Χίου δεν υπάρχει, αλλά κανείς δεν έχει ενημερώσει τα αρμόδια όργανα ότι θα συμμετάσχει, όπως πληροφορήθηκε ο Υποδιευθυντής μετά από προφορική έρευνα.

«Δεν έχω καμία ένδειξη ότι θα απεργήσει κάποιος», συμπληρώνει, αν και όπως ομολογεί  ο Γιάννης Πολίτης, δεν είναι  δυνατόν να γνωρίζουν τι θα κάνουν και οι 35 εργαζόμενοι της υπηρεσίας, οι οποίοι μετά την πολυδιάσπαση του κλάδου έχουν διαιρεθεί σε πέντε σωματεία…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ