3.10.2012 14:12

"Επανάσταση με ολίγους" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ

Σε μία υποτονική διαμαρτυρία, περισσότερο συμβολικού παρά ουσιαστικού περιεχομένου, προέβησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, υλοποιώντας την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας που προέβλεπε μηχανοκίνητη πορεία ως κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στα σχεδιαζόμενα μέτρα της Κυβέρνησης.

Παρά όμως τη σοβαρότητα του θέματος, ελάχιστοι ήταν οι εργαζόμενοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προεδρείου αφού το αριθμός των διαμαρτυρομένων δεν ξεπέρασε τα 60 άτομα σε σύνολο άνω των 400 ατόμων.

Τη δική του εξήγηση πάντως για το θέμα έδωσε για το θέμα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η ιστορία έχει αποδείξει ότι η επανάσταση ξεκινάει από τους λίγους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι με σημείο αφετηρίας το Λιμεναρχείο Χίου, ξεκίνησαν μηχανοκίνητη πορεία κάνοντας τον κύκλο της πόλης με μαύρες σημαίες στα χέρια μέσω των οδών Δημοκρατίας, Πολυτεχνείου, Απλωταριάς, Καλαμπόκα και από εκεί πάλι στο σημείο έναρξης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ