3.12.2021 9:29

Εκ νέου στο τιμόνι του Συλλόγου Καρκινοπαθών η Τούλα Βογιατζή

Την Πέμπτη  25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στα γραφεία του συλλόγου καρκινοπαθών Χίου ΕλπιΖΩ επί της οδού Σκαραμαγκά 17, συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως είχε ορισθεί κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση και την διεξαγωγή των εκλογών της  19ης Νοεμβρίου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, ανάθεση αρμοδιοτήτων και εκπροσώπηση του συλλόγου».

Το Διοικητικό Συμβούλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα όπως ακολουθεί :

Πρόεδρος : Τούλα Βογιατζή –Μπατσούκα

Αντιπρόεδρος :Ελένη Ψύλλου

Γ.Γ :Μαρκέλλα Βαβούλη

Ταμίας Α : Βάσω Παπαστεφάνου

Ταμίας Β : Ρωμυλία Μαυρογιάννη

Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων και Τύπου  :Αρετή Σταμούλη

Μέλος  Αναπλ. Δημ.Σχέσεων : Μαρούσα Σταμούλη

Το  νέο Δ.Σ ευχαριστεί όλα τα μέλη  του συλλόγου που προσήλθαν   στην Γεν, Συνέλευση και την  διεξαγωγή των εκλογών  της 19ης Νοεμβρίου και  τα διαβεβαιώνει ,ότι όλοι μαζί

θ αγωνιστούν  και  θα  προσπαθήσουν για περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα  στα δικαιώματα των καρκινοπαθών  του νησιού μας , τον Δικηγόρο  κ. Γεωργούλη  Αλέξανδρο για  την εθελοντική προσφορά του ,την διοίκηση του ΕΚΧίου για την παραχώρηση της αίθουσας και όλους όσους συνέβαλλαν στην άψογη διαδικασία των αρχαιρεσιών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ