4.12.2019 19:42

Η Τούλα Βογιατζή στο τιμόνι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου

Με νέες δυνάμεις κουράγιο κι ελπίδα ξεκινάει το νέο ΔΣ του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου Ελπίζω που συγκροτήθηκε σε σώμα το απόγευμα της Τρίτης .

Μετά από διαλογική συζήτηση και κρυφή ψηφοφορία εξελέγησαν :

Τούλα Βογιατζή -Μπατσούκα Πρόεδρος , Αρετή Σταμούλη Αντιπρόεδρος ,Μαρκέλλα Βαβούλη Γραμματέας Βάσω Παπαστεφάνου και Ελένη Ψύλλου ταμίες , Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Λίτσα Μαυρογιάννη και Μαρούσα Σταμούλη
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή: κατ Αλφαβητική σειρά Μουτάφης Στέλιος , Παληά Θλιβίτου Αργυρώ και Στρογγυλός Παναγιώτης με αναπληρωματικό τον Χρήστο Σωτηράκη .

«Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΕΚ Χίου κο Λίνα Κ. για την παραχώρηση της αίθουσας , τον Δικηγόρο Αλέξη Γιωργούλη για την παρουσία του ως νομικός κατά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας , την Λογίστρια Ευτυχία Γκαρμάτη , για την οικονομική ενημέρωση των μελών μας , τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και τα ΜΜΕ του νησιού μας για την προβολή των ανακοινώσεων μας.

 Επίσης πολλά ευχαριστώ στα μέλη μας για την σημαντική παρουσία τους και την ανταπόκριση του καλέσματος μας να ασκήσουν το εκλογικό τους συλλογικό δικαίωμα ,που προσήλθαν ακούραστα από όλες τις περιοχές της Χίου και των Οινουσσών ..

Τους υποσχόμαστε ότι κι αυτή την φορά θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τα δικαιώματα των ασθενών Καρκίνου ώστε να υπάρχει βελτίωση στις παρεχόμενες ιατροφαρμακευτικές και οικονομικές τους ανάγκες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ