9.7.2014 13:17

Διαγωνισμός για πρόσληψη 122 υπαλλήλων

2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Στην πρόσληψη 122 ατόμων προχωρά άμεσα η Εθνική Τράπεζα και ήδη έχει δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της προκήρυξης. Η κατάθεση των αιτήσεων, θα γίνεται από 14/07/2014 μέχρι και 22/07/2014 σε οποιοδήποτε κατάστημα ο υποψήφιος επιθυμεί και κατά προτίμηση στο πλησιέστερο κατάστημα της κατοικίας του.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στις εργάσιμες ημερομηνίες και ώρες. Αιτήσεις που θα σταλούν με ταχυδρομείο ή με email δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές όπως αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης. Οι θέσεις εργασίας αφορά άτομα ηλικίας έως 30 ετών τα οποία ζουν στα νησιά ή στις περιοχές όπου ανοίγουν οι θέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 122 θέσεις για την τράπεζα βρίσκονται σε υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων και οι Οινούσσες όπου θα προσληφθούν δυο άτομα. Η ημερομηνία, η ώρα διεξαγωγής και τα εξεταστικά κέντρα που θα γίνει ο διαγωνισμός θα ανακοινωθούν από την τράπεζα μέσω του ημερήσιου τύπου, στα site της Εθνικής και του ΑΣΕΠ, 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ