24.8.2022 15:06

Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα στον ΕΦΚΑ Μυτιλήνης (Video)

Ταλαιπωρία για δεκάδες Χιώτες που περιμένουν να βγουν στη σύνταξη

Αντιμέτωποι με τη διάλυση του κοινωνικού κράτους βρίσκονται δεκάδες Χιώτες, που περιμένουν με αγωνία την έκδοση της σύνταξής τους.

Αιτία, αποτελεί η απόφαση της κεντρικής διοίκησης του ΕΦΚΑ να στέλνει προς διεκπεραίωση τις αιτήσεις των Χιωτών  για συνταξιοδότηση στον ΕΦΚΑ της Μυτιλήνης, δίνοντάς τους μάλιστα και σχετικό τηλέφωνο επικοινωνίας το οποίο όμως… δεν σηκώνει κανείς.

Το πρόβλημα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι  και ο ίδιος προσωπικά διαπίστωσε ότι επί 20 ημέρες ήταν αδύνατον να επικοινωνήσει με τον ΕΦΚΑ Μυτιλήνης, στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί στους πολίτες αφού είναι συνεχώς κατειλημμένα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ