30.1.2014 10:46

Δεν μοιάζει με φωτογραφία;

• ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ

Τη Δευτέρα πρόκειται να κατατεθούν προσφορές για το έργο «Εργασία παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της 2ης Διαχειριστικής Ενότητας Χίου», έργο προϋπολογισμού 110.500 ευρώ, που προβλέπει την 8μηνή απασχόληση 10 ατόμων. Συγκεκριμένα την απασχόληση ενός ΠΕ Γεωλόγου, ΤΕ Ηλεκτρολόγου, χειριστή εκσκαφέα, οδηγό φορτηγού, εργάτη γενικών καθηκόντων, διοικητικού υπαλλήλου και 4 φυλάκων – ζυγιστών.
Όλα θα κυλούσαν χωρίς πρόβλημα, αν δεν υπήρχαν δυο μικρές λεπτομέρειες, τις οποίες καλούνται να απαντήσουν υπηρεσίες και αρμόδια πολιτικά όργανα στο Δήμο.
1. Γιατί το έργο έχει διάρκεια 8 μηνών; Πως θα δουλέψει τους υπόλοιπους μήνες ο ΧΥΤΑ, όταν δεν παρέχεται η δυνατότητα δεύτερης ομοειδούς προκήρυξης μέσα σε ένα έργο;
2. Γιατί στην επιλογή του αναδόχου «θα ληφθεί υπόψη κατά προτεραιότητα» η προγενέστερη εμπειρία του κατά 3 μήνες σε λειτουργία ΧΥΤΑ; Είναι ασύνδετη με την προϋπηρεσία που έχει ήδη αποκτήσει εταιρεία στην οποία έχει απευθείας ανατεθεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ για 4 μήνες;
Δυο ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σήμερα κιόλας από το Δήμο για να μην σκεπάζεται από δικαιολογημένες υποψίες ο διαγωνισμός ότι είναι καθαρά φωτογραφικός, σε μια εύκολα παρεξηγήσιμη χρονική περίοδο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ