3.10.2012 15:08

Απόλυτη δικαίωση για την Ελπίδα Τσουρή

"ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ"ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Απόλυτη δικαίωση έρχεται για την Ελπίδα Τσουρή, λίγες μόνο ημέρες μετά την εμπλοκή του ονόματός της στην περιβόητη λίστα του ΣΔΟΕ που δημοσίευσε το zougla.gr, σύμφωνα με την οποία φαίνεται ότι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, την κατέτασσε στα προς διερεύνηση άτομα της πολιτικής για παράνομο πλουτισμό.
Έτσι σύμφωνα με τη σημερινή απάντηση του ΣΔΟΕ Βορείου Αιγαίου, φαίνεται ότι το δημοσίευμα είναι ψευδές μιας και όπως υποστηρίζει ο διευθυντής της υπηρεσίας δεν προκύπτει από πουθενά η εμπλοκή της ίδιας με την περιβόητη λίστα.
 
Η πρώην βουλευτής πάντως εξέδωσε και σχετικό Δ.Τ. στο οποίο αναφέρει τα εξής:
«Σχετικά με τη δημοσιοποίηση «λίστας» πολιτικών προσώπων, τα οποία φέρεται να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, σας διαβιβάζω έγγραφη απάντηση , σε αίτημά μου, από τον Προιστάμενο ΣΔΟΕ Β. Αιγαίου, από το οποίο – σύμφωνα με το δημοσίευμα- υποτίθεται ότι ελέγχομαι.
Στις 28-9-2012 είχα υποβάλλει εγγράφως αίτηση, με την οποία ζήτησα απαντήσεις  στα  εξής ερωτήματα : 1) Αν έχω ελεχθεί και πότε στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας και 2) Αν υπήρξε, μέχρι σήμερα,  οποιαδήποτε όχληση, έστω και ανεπίσημη ή προφορική, σχετικά με τον έλεγχο της περιουσιακής μου κατάστασης.
Όπως προκύπτει και εγγράφως, πλέον, η απάντηση  της υπηρεσίας είναι αρνητική.
Το γεγονός αυτό από μόνο του καταδεικνύει τη συκοφαντία. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα σταματήσω εδώ. Σύντομα θα ανακοινώσω όλες τις υπόλοιπες ενέργειές μου, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η αλήθεια και να ζητηθούν ευθύνες".

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ