29.9.2012 12:57

Από χώρος στάθμευσης … χωματερή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΜΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 
Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες το πολυδιαφημιζόμενο πάρκινγκ της οδού Ράμνης, λίγα μέτρα μακρύτερα από τις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ Χίου.
 
Αιτία για την άθλια κατάσταση που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι, σύμφωνα με τους περίοικους, το γεγονός ότι τους τελευταίους 6 μήνες για άγνωστο λόγο ο κάδος που υπήρχε αφαιρέθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.
 
«Έχουμε πάει 4 φορές μέσα σε 6 μήνες στο Δήμο για να διαμαρτυρηθούμε. Η βρομιά και η δυσωδία μπαίνει καθημερινά μέσα στα σπίτια μας. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση. Έρχεται ο καθένας πετάει τα σκουπίδια του όπου βρει, με την ελπίδα ότι θα περάσει το απορριμματοφόρο, με αποτέλεσμα οι σακούλες να αποτελούν τροφή για αδέσποτους σκύλους και γάτες που τα σκορπούν εδώ και εκεί», ανέφεραν οι ίδιοι στον «π».
 
Πάντως σύμφωνα με την καταγγελίας τους μετά από 6 μήνες ο Δήμος αποφάσισε τελικά όχι να επαναφέρει τον κάδο αλλά να στείλει έναν εργάτη από το πρόγραμμα κοινωνικής ωφέλειας.
 
«Δεν υποτιμούμε τη δουλειά του παιδιού, αλλά αν δεν μπει κάδος το πρόβλημα αποκλείεται να λυθεί. Να έρθουν εδώ οι κύριοι αυτοί να δουν τι επικρατεί κάθε πρωί στο χώρο και τι είναι αναγκασμένος να μαζεύει ο εργάτης του Δήμου», κατέληξαν οι ίδιοι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ