27.9.2012 11:09

Ανταπαντά ο Γανιάρης για την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ

 
Απαντώντας σε πρόσφατη ανακοίνωση της Περιφερειακής Παράταξης «Αγώνας για τα νησιά μας» θεωρώ αναγκαίο, για την αποκατάσταση της πραγματικότητας να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

  • Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αναλυτικά την πορεία υλοποίησης του συνόλου των έργων που είναι σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Το πράξαμε με ειλικρίνεια, χωρίς ωραιοποιήσεις και εξωραϊσμούς. Δώσαμε την πραγματική εικόνα, κάτι που εύλογα απαιτούν οι πολίτες των νησιών μας.
  • Εξηγήσαμε αναλυτικά τις αιτίες για τις οποίες συγκεκριμένα έργα σε εξέλιξη αντιμετωπίζουν προβλήματα και ενημερώσαμε, εξίσου αναλυτικά, για τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προχωρήσει για την αντιμετώπισή τους. Ενημερώσαμε επίσης και για τα έργα τα οποία εξελίσσονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και αναμένεται η σύντομη ολοκλήρωσή τους.
  • Η πολιτική ηγεσία και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, εργαζόμαστε εντατικά, σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, για την υπέρβαση δυσκολιών και καθυστερήσεων και για την ομαλή ολοκλήρωση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
  • Στην προσπάθεια αυτή, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των νησιών μας, θεωρούμε το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων συμπαραστάτες, χωρίς διακρίσεις και προσπάθειες δημιουργίας εύκολων εντυπώσεων. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ