10.10.2012 18:56

Ανοίγει φτερά για Ιωάννινα η Turkish Airlines

Χαρές και πανηγύρια για τους Γιαννιώτες, που βλέπουν τα αποτελέσματα της εξωστρέφειας των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ιωαννίνων χειροπιαστά μπροστά τους. Από χθες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρίσκεται αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών της Turkish Airlines με στόχο να διερευνηθεί η δυνατότητα έναρξης πτήσεων από την Κων/πολη ή τη Σμύρνη προς την δυτική ακριτική Ελλάδα.
Στόχος της επίσκεψης των στελεχών της Turkish Airlines θα είναι να συζητηθεί και να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ένταξης την πόλης των Ιωαννίνων, ως ελκυστικός τουριστικός προορισμός, στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας για την Ελλάδα.
Η εταιρεία με την παρουσία της αυτή δηλώνει την υποστήριξη της στην προσπάθεια αύξησης του εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για την περιοχή των Ιωαννίνων.
Από πλευράς της TURKISH AIRLINES επισκέφθηκαν τα Ιωάννινα η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα Gulay Ozturk, η διευθύντρια μάρκετινγκ της εταιρείας Ipek Cobanoglu κι o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Active Media (υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις κι όλη την επικοινωνία της Turkish airlines στην Ελλάδα) Άκης Τσόλης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ