2.4.2015 13:47

Ανάσα 120.000 ευρώ για το «Σκυλίτσειο»

ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Σε μία κίνηση που εξοικονομεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως αλλά κυρίως διασφαλίζει την αυτονομία του Νοσοκομείου σε οξυγόνο προχώρησε η διοίκηση του «Σκυλίτσειου» που ανακοίνωσε την εγκατάσταση και λειτουργία συγκροτήματος παραγωγής ιατρικού οξυγόνου για την κάλυψη των αναγκών του.

Το έργο που κόστισε 65.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου και εντάχθηκε στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού, της αναβάθμισης και της αυτόνομης λειτουργίας της νέας πτέρυγας.

Κατά αυτό τον τρόπο το Νοσοκομείο γίνεται αυτοδύναμο, απεγκλωβίζεται από τη δέσμευση του μοναδικού προμηθευτή, της αδιαπραγμάτευτης τιμή και του απρογραμμάτιστου εφοδιασμού.

Το πλέον σημαντικό, όμως, είναι ότι με την εγκατάσταση της μονάδας παραγωγής το Νοσοκομείο εξοικονομεί  120.000,00€ περίπου το χρόνο.

Η μονάδα έχει εγκατασταθεί, έχει παραδοθεί   και από τις 19 Μαρτίου είναι σε λειτουργία. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ