2.7.2015 11:53

Αναβολή για Μουτσάτσου και Stavento και εγκαίνια Chios Photo Festival

Οι ραγδαίες και κρίσιμες για την χώρα μας πολιτικές εξελίξεις αναγκάζουν τον ένα επιχειρηματία μετά τον άλλο να ακυρώνει κάθε προγραμματισμένη πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν το Σαββατοκύριακο. μετά την ακύρωση της συναυλίας των Stavento σειρά είχε Η αναστασία Μουτσάτσου. Η προγραμματισμένη συναυλία της που θα πραγματοποιούνταν στον «Αμέθυστο», στους Ολύμπους αύριο αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. « Πραγματικά δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είναι αδύνατον σε αυτό το ρευστό και αόριστο πολιτικό σκηνικό εμείς να πραγματοποιούμε συναυλίες. Δυστυχώς θα αναβάλλουμε την συναυλία της Αναστασίας Μουτσάτσου και είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να σας πω πότε ακριβώς θα γίνει. Δεν έχουμε την δυνατότητα πλέον να προγραμματίσουμε τίποτα αν δεν φτιάξει η κατάσταση», τόνισε  στον «π», φανερά ανήσυχος και προβληματισμένος  ο Σπύρος Αρώνης, υπεύθυνος του «Αμέθυστου» στους Ολύμπους.

Σε ότι αφορά στη συναυλία των Stavento, ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της, η Κυριακή 23 Αυγούστου.

Παράλληλα η οργανωτική επιτροπή του Chios Photo festival,  ενημερώνει ότι

τα εγκαίνια της έκθεσης του Κωνσταντίνου Μάνου «A Greek Portfolio» που είχαν ανακοινωθεί για τις 4 Ιουλίου καθώς και τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης του Μουσείου Μπενάκη «Ελληνικές Θάλασσες» που είχαν ανακοινωθεί για τις 5 Ιουλίου, θα αναβληθούν για λίγες ημέρες, λόγω του προβλήματος ρευστότητας που έχει προκύψει.

Η έκθεση του Κωνσταντίνου Μάνου «A Greek Portfolio» και η ομαδική έκθεση του Μουσείου Μπενάκη «Ελληνικές Θάλασσες», γίνονται με την υποστήριξη του Μουσείου Μπενάκη στα πλαίσια του Chios Photo Festival, που ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου στην Χίο και θα λήξει στις 18 Αυγούστου

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ