4.10.2012 17:21

Αγοράζουμε Χιώτικα και ελληνικά με έκπτωση

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ 20ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΧΙΩΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Με σημαντικές εκπτώσεις, που αγγίζουν μέχρι και το 30% της αξίας των προϊόντων, θα μπορούν να προμηθεύονται από την ερχόμενη Δευτέρα 8/10 οι πελάτες των σούπερ μάρκετ KEY FOOD, Χαρά και Λεβίδης, 500 ελληνικά και χιώτικα προϊόντα, με αφορμή το 20ήμερο προσφορών σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Χίου.
Μέσα στο 20ήμερο, το οποίο λήγει στις 27 Οκτωβρίου, οι Χιώτες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν είδη πρώτης βασικής ανάγκης μέσα από μία λίστα ειδών στην οποία δεν απουσιάζουν τα τοπικά προϊόντα.
Έτσι, τα χειροποίητα της Σμαράγδας, αρτοσκευάσματα των φούρνων Κλούρα και Χαβιάρα, ποικιλία ποτών από τις ποτοποιοίες Κακίτση, Στουπάκη, Τέττερη και Ψυχή, οι Χυμοί Χίου αλλά και τα χαρτιά Τουλίπα, πλέον θα διατίθενται με έκπτωση από 5 έως 20%.
Βέβαια η λίστα περιλαμβάνει και άλλα ελληνικά προϊόντα, με έκπτωση που φθάνει μέχρι και το 30%, σημαντικό στοιχείο όμως αποτελεί η πρόθεση των ιδιοκτητών των σούπερ μάρκετ να συνεχίσουν τις προσφορές εάν υπάρξει ανταπόκριση στην αγορά τοπικών και ελληνικών προϊόντων από το καταναλωτικό κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αποτελεί την πρώτη σοβαρή προσπάθεια της νέας διοίκησης της Ένωσης Καταναλωτών Χίου να φέρει κοντά της τους Χιώτες καταναλωτές, ώστε στο αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με την Ξ. Κορακάκη, ο συνδυασμός χαμηλών τιμών και ποιότητας να αποτελέσει δεδομένο στοιχείο για την τοπική αγορά.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ