20.1.2015 12:42

80.000 ευρώ για την ασφάλεια των δρόμων της Χίου

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Έλεγχος και αποκατάσταση σήμανσης και ασφάλισης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Χίου» συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Στο πλαίσιο του έργου πρόκειται να γίνει αντικατάσταση φθαρµένων και κατεστραµµένων πινακίδων σήµανσης του Επαρχιακού και Εθνικού οδικού δικτύου της Χίου, τοποθέτηση νέων ανακλαστικών πινακίδων, κυρτών κατόπτρων ελέγχου διασταυρώσεων, καθώς και αναδιαγράµµιση της οριζόντιας σήµανσης. Τέλος, θα πραγµατοποιηθεί και επανατοποθέτηση ή αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας του Επαρχιακού και Εθνικού οδικού δικτύου, όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του έργου είναι 120 ημερολογιακές ημέρες.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

«Οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση του Επαρχιακού και Εθνικού οδικού δικτύου σε όλα τα νησιά είναι βασική προτεραιότητα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, καθόσον είναι συνυφασμένη με τη μετακίνηση των πολιτών», σημείωσε η Περιφερειάρχης κα. Χριστιάνα Καλογήρου.   

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ