7.6.2021 11:39

Τιμή στους ήρωες της Επανάστασης του 1821 από τον Πολιτιστικό Τομέα Καρδαμύλων

Ο Πολιτιστικός Τομέας της Δ.Ε Καρδαμύλων δημιούργησε ένα ιστορικό έργο που κοσμεί τον χώρο στάθμευσης της πλατείας των Άνω Καρδαμύλων.

«Σκοπός του έργου, εκτός από τον διακοσμητικό χαρακτήρα είναι να τιμήσουμε τους προγόνους μας με αφορμή την επέτειο για τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Από τα μέσα της εβδομάδας και σε συνεργασία με τον ζωγράφο κ Μπάμπη Κοιλιάρη που ήρθε, και είδε και οργάνωσε τις κοινές μας σκέψεις ζωγραφίσαμε εικοσιπέντε μέτρα τοίχου με θέματα από την τοπική παράδοση, με την εθελοντική βοήθεια του τμήματος ζωγραφικής και άλλων φίλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Μπάμπη Κοιλιάρη και στο τμήμα ζωγραφικής στις κύριες Άννα Ματθαίου Κόφινα κ. Ρούλα Μπακόλα κ. Σταματία Τσίκνα Καρτοφύλη στην κ. Μαρίνα Κινδυλά στους εθελοντές μας κ. Καλλιόπη Τερζόγλου Νικολάρα κ. Γεωργία Χούλιαρη κ Ελευθέριο Τώρα και κ.PERPARIM TERNOVA. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: τον κ.Κίμη Καλλίκη, τον κ.Ζαννή Κοκκολιά και τον κ. Αδαμάντιο Τσατίρη για τα υλικά που μας προσέφεραν. Όπως και το super market ΧΑΡΑ των Καρδαμύλων και το ψητοπωλείο Μπεκρής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Τομέας των Καρδαμύλων και παράλληλα ενημερώνει ότι η δράση του αυτή θα έχει και συνέχεια. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ