1.11.2023 11:45

Ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς του Σταθμαρχείου του Αστικού ΚΤΕΛ – Βίντεο

Μέσα στις επόμενες ημέρες η ολοκλήρωση της μεταφοράς – Θα ακολουθήσουν νέες εργασίες στο σημείο σύμφωνα με τη μελέτη

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του νέου Σταθμαρχείου του Αστικού ΚΤΕΛ Χίου, αφού θα πρέπει, στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου, να απομακρυνθεί από το σημείο που βρίσκονταν μέχρι σήμερα επί σειρά δεκαετιών.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης, μέσα στις επόμενες ημέρες η διαδικασία μεταφοράς θα έχει ολοκληρωθεί, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η εικόνα της διαμόρφωσης του χώρου που θα προκύψει τώρα δεν είναι η τελική, αφού η μελέτη διαμόρφωσης προβλέπει διαφορετικά πράγματα από αυτά που εκτελούνται.

Ο κ. Ξενάκης απάντησε και στα διαδικτυακά σχόλια για την απομάκρυνση της μασίφ περίφραξης του Δημοτικού Κήπου, λέγοντας ότι τα κάγκελα θα μεταφερθούν σε αποθήκες και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν σε σχολεία του νησιού που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ