30.10.2023 14:17

Όλα τα είχε ο Κήπος… η δικαστική εμπλοκή του έλειπε – Βίντεο

Φρένο στο έργο της ανάπλασης έπειτα από δικαστική προσφυγή των καταστημάτων περιμετρικά από αυτόν

Φρένο σε ένα από τα σημαντικότερα έργα της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη, αυτό της ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου, βάζει η δικαστική προσφυγή των καταστηματαρχών που βρίσκονται περιμετρικά από αυτόν.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ξενάκη, το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες παρότι είχαν βρει νέες επαγγελματικές στέγες, τώρα ζητούν νέα παράταση ώστε να προλάβουν να εκδώσουν τις απαραίτητες άδειες για τη λειτουργία των νέων τους καταστημάτων.

Την ίδια ώρα τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση του έργου είναι ιδιαίτερα στενά αφού αυτό κανονικά πρέπει να έχει παραδοθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με δυνατότητα παράτασης μόλις 9 μήνες.

Προχωρά η μεταφορά του ΚΤΕΛ

Στον αντίποδα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η διαμόρφωση του χώρου δίπλα στο Εργατικό Κέντρο Χίου εκεί όπου πλέον θα μεταφερθεί το Σταθμαρχείο του Αστικού ΚΤΕΛ Χίου.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ξενάκη, ο χώρος, στο σημείο όπου έχουν τοποθετηθεί τα κολωνάκια, αναμένεται να διαμορφωθεί ώστε σε αυτό το σημείο να σταθμεύουν τουλάχιστον 2 λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ