8.10.2020 8:16

Ένωση Καταναλωτών: Να μπουν προσωρινά στέγαστρα αναμονής έξω από τις τράπεζες

Το θέμα της έλλειψης χώρων αναμονής κυρίως έξω από τα καταστήματα των τραπεζών αλλά και των εταιρειών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, θίγει σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Καταναλωτών Χίου.

Σε αυτή ζητά από τα καταστήματα να συνεννοηθούν με τη Δημοτική Αρχή ώστε να πάρουν ειδικές άδεις κατασκευής προσωρινών στεγάστων για την προστασία των καταναλωτών από τα καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η ΕΝ.ΚΑ Χίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από καταναλωτές, κυρίως πελάτες τραπεζών και εταιριών κινητής τηλεφωνίας για τις κακές συνθήκες αναμονής εξω απο τα καταστήματα και τα ATM΄s λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Μεγάλες ουρές, πολύωρη αναμονή στον ήλιο και αρκετές φορές αδικαιολόγητη καθυστέρηση κυρίως στις τράπεζες λόγω έλλειψης προσωπικού ! Και ο ήλιος βέβαια αντιμετωπίζετε μέχρι ένα βαθμό! Ενδιαφέρει άραγε κανέναν τώρα το χειμώνα που θα στέκεται όλος αυτός ο κόσμος με τις βροχές και το κρύο;

 Απαιτούμε λοιπόν σαν καταναλωτές από τις Τράπεζες Εθνική- Eurobank - Πειραιώς , από τις τις εταιρίες τηλεφωνίας Γερμανός- OTE- Forthnet- Vodafone -Wind και όπου αλλού δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα να έρθουν σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή και να πάρουν ειδικές άδειες κατασκευής προσωρινών στεγάστρων για την προστασία της υγείας των καταναλωτών έξω από τα καταστήματα τους. Εμείς θα αναδεικνύουμε το ζήτημα μέχρι να δοθεί λύση!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ