31.8.2023 7:16

Το "Χίος Μπροστά" για τους υπεράριθμους στο Θέατρο "Καστρομηνά"

Θέατρο Καστρομηνά : Με παράβαση όλων των κανόνων ασφαλείας σε εκδηλώσεις που τίμησαν πολλοί δημότες, η δημοτική αρχή, υπεύθυνη για το χώρο, κάνει ότι κοιμάται! Δηλώνει ανεύθυνη και δεν λαμβάνει κανένα μέτρο. Λογική του «πάμε και όπου βγει». Αυτό δεν αξίζει στη Χίο.

Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί: Επαναφέρει την αυτοπρόσωπη κατάθεση αιτήσεων αντί του ηλεκτρονικού συστήματος ταλαιπωρώντας τους γονείς για να μπορέσει να διαμορφώσει συνθήκες «εξυπηρέτησης» ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Αυτό δεν αξίζει στη Χίο

Ιωνικό κολυμβητήριο: Και πάλι δεν μπορεί να προγραμματίσει τις συντηρήσεις στο χώρο με αποτέλεσμα το κολυμβητήριο να μην μπορεί να εξυπηρετήσει και τις ομάδες και τον προγραμματισμό των οικογενειών για τις δραστηριότητες των παιδιών. Αυτό δεν αξίζει στη Χίο.

Παρεμπιπτόντως ρωτάμε τη δημοτική αρχή δημόσια: Περιλαμβάνεται στη συντήρηση και πρόβλημα στην τέντα του κολυμβητηρίου;

Η δημοτική αρχή που εμφανίζει ως «έργο» την υποχρέωση καθαρισμού των αυλών των σχολείων της πόλης ενόψει της σχολικής περιόδου δεν αξίζει στη Χίο.

Γι αυτό στις 8 Οκτωβρίου η κοινωνία της Χίου θα επιλέξει να την αλλάξει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ