#Δήμος Χίου #Χίος Μπροστά #Γιάννης Καραβασίλης #Καταφύγια

Τεχνικές παλινωδίες στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων – Βίντεο

Έδωσαν απευθείας ανάθεση σε μηχανικό του Βόλου 25.000 ευρώ ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες ενώ δεν είχαν εκπονηθεί οι αρχιτεκτονικές !

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απευθείας ανάθεσης σε μηχανικό του Βόλου, ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης ύψους 25.000 ευρώ, για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά» του Γιάννη Καραβασίλη.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο επικεφαλής της παράταξης, κατήγγειλε ότι ο Δήμος Χίου, προχώρησε σε απευθείας ανάθεση της ηλεκτρομηχαλογικής μελέτης, χωρίς να έχει στα χέρια του την αρχιτεκτονική μελέτη επί της οποίας θα εκπονούταν η ηλεκτρομηχανολογική.

Αναφερόμενος μάλιστα ο κ. Καραβασίλης, στο κόστος των 25.000 ευρώ, επεσήμανε ότι για ένα 5άστερο ξενοδοχείο, μία αντίστοιχη μελέτη η οποία είναι πολλαπλάσια περίπλοκη στοιχίζει περί τις 40.000 ευρώ.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ