26.4.2022 17:56

«ΣυμμαΧία Αξιών»- Αίτημα για μονοθεματική συνεδρίαση για το Ιωνικό

Αίτημα πραγματοποίησης μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου μέσα στις επόμενες 6 ημέρες, κατέθεσε ο συνδυασμός «ΣυμμαΧία Αξιών», με στόχο να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου και συγκεκριμένα να πραγματοποιηθεί εκτενής ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις μέχρι σήμερα ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, «τους λόγους που οδήγησαν σε κλείσιμο του κολυμβητηρίου στην πιο κρίσιμη περίοδο του έτους τόσο για τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές όσο και για τα σωματεία μας, το χρονοδιάγραμμα των έργων από εδώ και μέχρι την περάτωση τους».

Όπως επισημαίνει ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης θα πρέπει να εκφραστούν, εκτός των άλλων, οι απόψεις τόσο των αναδόχων όσο και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου σχετικά με τα έργα καθώς επίσης και οι απόψεις των ναυταθλητικών σωματείων.

Επιπλέον, ζητά «να ενημερωθεί το Συμβούλιο, τα σωματεία και η τοπική κοινωνία, σχετικά με τις μέχρι σήμερα ενέργειες της δημοτικής αρχής και του νομικού προσώπου για την λειτουργία της εξωτερικής πισίνας (καταδυτηρίου), όταν μάλιστα ήτο γνωστό προ τουλάχιστον έξι μηνών ότι η μεγάλη πισίνα του κολυμβητήριου θα κλείσει για τους ως άνω λόγους και αναλυτική περιγραφή του χρονοδιαγράμματος άμεσης λειτουργίας της εξωτερικής πισίνας (καταδυτηρίου).

Καθώς και να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις προκειμένου να δοθεί η κατεύθυνση στο νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Χίου, σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ