Αυτοδιοίκηση

20/8/19 14:11

τελ. ενημ.: 20/8/19 14:13

«Όχι» και από Σπιλάνη στον Κώστα Μουτζούρη

«Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με μοναδικό γνώμονα την κατανομή θέσεων και χωρίς καμία προγραμματική συμφωνία», ανέφερε σε τηλεφωνική του συνέντευξη στον «π» μετά την συνεδρίαση του συνδυασμού του

Συνεχίζεται το αδιέξοδο των συνεργασιών στο γήπεδο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αφού μετά την απόσυρση της στήριξης του Παναγιώτη Χριστόφα στη νέα περιφερειακή αρχή, σήμερα η παράταξη του Γιάννη Σπιλάνη αποφάσισε να ακολουθήσει κι εκείνη την λογική της μη συνεργασίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Σπιλάνης στον «π» δεν μπορεί η μοναδική συζήτηση που γίνεται να αφορά την κατανομή θέσεων. «Χρειάζεται συνεργασία πάνω σε μία προγραμματική πρόταση. Από την πλευρά μας έχουμε καταθέσει την αναπτυξιακή προοπτική που χρειάζονται τα νησιά, έχουμε καταθέσει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί το παρόν ΕΣΠΑ και τον ορθότερο τρόπο σχεδιασμού της νέας προγραμματικής περιόδου. Δυστυχώς ο κ. Μουτζούρης δεν έχει ανταποκριθεί στις προτάσεις μας», εξήγησε στο politischios.gr ο κ. Σπιλάνης, μεταφέροντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι ο συνδυασμός Μουτζούρη θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην στελέχωση των θέσεων ευθύνης, που προβλέπει ο «Κλεισθένης».

Giannis Spilanis.mp3
Αρχείο mp3
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση