13.4.2022 14:59

Νίκος Λαμπρινούδης- «Τους αφήσαμε χρήματα και δεν έκαναν τίποτα για το Ιωνικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αντεπίθεση, παίρνοντας αφορμή από τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του Κολυμβητηρίου Νίκος Λαμπρινούδης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «μεγάλο ψέμα» από την πλευρά του κ. Μανάρα ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν έκανε τίποτα για το Κολυμβητήριο, σημειώνοντας ότι αμέσως μετά τις εκλογές εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 800.000 ευρώ για την επισκευή του μηχανοστασίου τόσο της μεγάλης πισίνας όσο και του καταδυτηρίου.

Ο κ. Λαμπρινούδης, εκτός των άλλων επεσήμανε ότι εδώ και 3 χρόνια η δημοτική αρχή δεν ενήργησε κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη σημερινή κατάσταση στο «Ιωνικό».

Ανακοίνωση και από την "Πρωτοβουλία"

Επιτέλους η δημοτική αρχή βγήκε από την απραξία και ασχολήθηκε για λίγο με το κολυμβητήριο. Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να απειληθεί χωρίς λόγο η ροή της αθλητικής σαιζόν, ενώ υπήρχαν λύσεις. Μετά τις διαμαρτυρίες έκαναν αυτό που προτείναμε, το αυτονόητο: συνεννόηση με το διαχειριστική αρχή, με το ΝΠΔΔ, με τον ανάδοχο και εξασφάλιση παράτασης με το σωστό και τυπικό τρόπο.

Προς το παρόν φαίνεται ότι το έργο σώζεται και οι αθλούμενοι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Τίποτα όμως δεν μας επιτρέπει να μείνουμε ήσυχοι. Δυστυχώς, αυτοί που έφεραν τα πράγματα ως εδώ, είναι απολύτως ικανοί να τα ξανακάνουν κουβάρι.

Με μόνη έννοια την προβολή και τη φιγούρα έργα δεν γίνονται και οι υποδομές δεν λειτουργούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ