12.9.2023 10:07

Έκτακτο Δ.Σ. με θέμα την αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς ζητά η ΛΑΣ

Αξιότιμοι Κύριοι. 

Με λύπη μας και οργή πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Χίου, ότι ζήτησε από την ΚΕΔΕ, από την πρώτη ώρα να συλλέξουμε ως Δήμος Χίου είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις πλημμύρες και η οδηγία ήταν να περιμένουμε, οπότε είμαστε έτοιμοι και σε αναμονή !!!

Κατ’ αρχήν δηλώνουμε ότι θεωρούμε πολιτικά ανήθικη και αβάσιμη τη θέση της ΚΕΔΕ και του προέδρου της, που συνοδεύτηκαν με αντίστοιχες δηλώσεις, περί μη δυνατότητας διαχείρισης του προς συλλογή υλικού , από τους εκεί δημάρχους.

Οι δηλώσεις αυτές αποδεικνύουν τη συνενοχή στην καταστροφή των τοπικών αρχών που άφησαν και αφήνουν απροστάτευτο το λαό μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας . 

Η στάση αυτή της ΚΕΔΕ βάζει πλάτη στα προδιαγεγραμμένα κυβερνητικά και κρατικά εγκλήματα όλων των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ξεπλένει τις αμαρτίες τους.

Γι αυτούς τους λόγους ζητάμε την έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου είτε διά ζώσης είτε διά περιφοράς, προκείμενου το σώμα να αποφασίσει την άμεση συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

Να αποφασίσει την αποστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔΕ για την απαράδεκτη και καταδικαστέα αυτή στάση της.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΙΟΥ

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΛΑΙΡΗ ΚΩΣΤΑΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ