9.3.2021 13:43

40.000 ευρώ από τον Δήμο στον Ν.Ο.Χ. εν μέσω πανδημίας

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε ένα ιστορικό σωματείο του νησιού μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου

Την υπόσχεσή της για έμπρακτη στήριξη του Ναυτικού Ομίλου Χίου που αγωνίζεται στην Α1 πόλο Ανδρών, κάνει πράξη η Δημοτική Αρχή, ενισχύοντας το ναυταθλητικό σωματείο με συνολικά 40.000 ευρώ.

Παρουσία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Γιάννη Μανάρα, του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Μπελέγρη και του προέδρου του Ν.Ο.Χ. Δημήτρη Σκαπινάκη, υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση με τον κ. Μανάρα να σημειώνει ότι πρόκειται για την πλέον έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής.

Στην πανελλαδική προβολή της Χίου μέσω του ιστορικού σωματείου που αξίζει τη στήριξη όλης της Χίου, στάθηκε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης ενώ ο Δημήτρης Σκαπινάκης ευχαρίστησε τον Δήμο για τη στήριξη, λέγοντας ότι αυτή έρχεται σε μία περίοδο με έντονη αγωνία για την οικογένεια του Ν.Ο.Χ..

Να σημειωθεί ότι, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμος θα στηρίξει στο μέτρο του δυνατού όλα τα χιώτικα σωματεία που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ