5.10.2023 12:49

Υποκριτική ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ Χίου μετά τις αντιδράσεις για τα SMS στήριξης των υποψηφίων

"Δεν παρέχουμε στήριξη σε καμία δημοτική παράταξη", λέει σε ανακοίνωσή της

Σε εκ των υστέρων απολογητική ανακοίνωση, μέσα από την οποία προσπαθεί να μαζέψει τα πολιτικώς αμάζευτα, υποχρεώθηκε άρον- άρον η ΟΝΝΕΔ Χίου, μετά τον σάλο της μαζικής αποστολής SMS, μέσα από το οποίο παρότρυνε τους αποδέκτες για στήριξη συγκεκριμένων υποψήφιων του Αλκιβιάδη Στεφανή και του Σταμάτη Κάρμαντζη.

Στην ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για προσπάθεια στήριξης της νέας γενιάς των υποψηφίων και καταλήγει ότι με όλες της τις δυνάμεις στηρίζει τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η ΟΝΝΕΔ Χίου, στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης των ενεργών μελών της που είναι υποψήφιοι στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απέστειλε μηνύματα ενημέρωσης για τις υποψηφιότητές τους, τόσο για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή, όσο και για τη συμμετοχή νέων σε οποιαδήποτε δημοτική παράταξη.

Είναι αυτονόητο ότι δεν παρέχουμε στήριξη σε καμία δημοτική παράταξη, παρά μόνο αναδεικνύουμε τις υποψηφιότητες των νέων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον συνδυασμό «Νέα Δυναμική».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ