2.10.2023 13:26

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Βολισσό, Αγιάσματα, Κουρούνια, Λημνιά και Βίκι

Οργώνουν το νησί οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης απευθυνόμενοι σε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, σε κάθε νέο και νέα, καλώντας να ζυγίσει καλά τα πράγματα, να βάλει σαν κριτήριο ψήφου το σύνολο της ζωής του.

Την ακρίβεια, το μεροκάματο, την προστασία της ζωής και της περιουσίας από τις φυσικές καταστροφές, τους πλειστηριασμούς, την Παιδεία και τα σχολεία που κάνουν μάθημα τα παιδιά μας, την Υγεία και τις υποβαθμισμένες δομές, την βαθιά εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τόσα άλλα. 

Όλα εκείνα που αποκρύπτουν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια και τους δήμους, αλλά και οι δήθεν "ανεξάρτητοι", που κρύβουν την επί της ουσίας κοινή πλεύση τους με την κεντρική κυβερνητική και κρατική αντιλαϊκή πολιτική.

Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση λοιπόν για την ισχυροποίηση των δυνάμεων της εργατικής - λαϊκής αντίστασης που εκφράζονται με το ψηφοδέλτιό της.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ