2.10.2023 20:15

Παντελής Στεφάνου – «Η Χίος του 2029 να είναι μία Χίος στο επίπεδο των ευρωπαϊκών πόλεων» - Βίντεο

Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο λίγοι, ο άνθρωπος που οραματίστηκε ένα κάστρο με ζωή και μία πόλη φιλική προς τους δημότες, ο Παντελής Στεφάνου, σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον «Π», μιλά για την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος στο πλευρό του Κώστα Τριαντάφυλλου με τη «Συμμαχία Αξιών».

Όπως εξήγησε το βασικό ζητούμενο, για τον ίδιο, είναι το 2029 η Χίος να έχει αυξημένο επίπεδο ζωής, όντας ένα νησί αντάξιο του επιπέδου των βραβευμένων ευρωπαϊκών πόλεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Στεφάνου εξήγησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η «Συμμαχία Αξιών» επιχειρούν να εκφράσουν τους σκεπτόμενους πολίτες που έχουν ανάγκη να δουν το επίπεδο ζωής τους στο νησί να βελτιώνεται.

«Η πρώτη κάλπη είναι και η σημαντικότερη γιατί θα αναδείξει τις δυνάμεις που θα διοικήσουν τον τόπο. Είναι ανάγκη οι πολίτες να σκεφτούν όπως παλιά. Δηλαδή ποιος κατά τη γνώμη τους είναι ο ικανότερος δήμαρχος. Στη Χίο αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο ζωής και μας αξίζουν ακόμη καλύτερα. Ας επιλέξει ο κόσμος τον καλύτερο για Δήμαρχο και μετά να κάνει τις επιλογές του με γνώμονα πάντα ποιος μπορεί να προσφέρει τα περισσότερα», κατέληξε.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ