4.9.2023 18:23

Άσσο στο μανίκι είχε ο Γιάννης Μαλαφής με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τραγουδιστή Γιάννη Μπουσέκα

Γεννήθηκα στη Χίο και μεγάλωσα στη Συκιάδα όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα καθώς διατηρώ κατάστημα εστίασης. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Παντουκειούς, Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Ποσειδώνας» Καρδαμύλων και από το 2019 μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Συκιάδας.

Από πολύ μικρή ηλικία είχα κλίση στη μουσική με την οποία και ασχολήθηκα επαγγελματικά. Έχω εργαστεί σε πλήθος νυχτερινών κέντρων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Αμερικής ενώ έχω κυκλοφορήσει και δυο CD με νησιώτικά τραγούδια.

Είμαι πτυχιούχος της Βυζαντινής Μουσικής από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Η αγάπη μου για τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μου, το όνειρο μου για μια καλύτερη Χίο με ίσες ευκαιρίες εργασίας για όλους, η αγωνία μου για την ερημοποίηση των χωριών μας, με ώθησε να συμμετέχω ενεργά στα κοινά και να μετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Χίος για ‘Ολους» του υποψήφιου Δημάρχου Χίου Γιάννη Μαλαφή.

Γνωρίζω τον Γιάννη τον Μαλαφή πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί από τις προηγούμενες δημαρχιακές του θητείες σε Αμανή και Ομηρούπολη, απέδειξε ότι είναι Δήμαρχος για όλους τους πολίτες. Αγαπάει τα χωριά, αγωνιά για την ερημοποίησή τους και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να αντιστρέψει την πληθυσμιακή συρρίκνωση στα χωριά και την υπερσυγκέντρωση πληθυσμού στο κέντρο της πόλης και πέριξ αυτού.

Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια κανένας δεν περισσεύει.

«Χίος για Όλους»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.