17.10.2023 11:21

«Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό»

 Aπευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες και όλους που περνώντας από τις συμπληγάδες της δημαγωγίας, του ρουσφετιού, των εκβιασμών, του εκμαυλισμού συνειδήσεων, έριξαν στην κάλπη, κατά 30%, περισσότερα, τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο, τα ψηφοδέλτια του αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε, με όση δύναμη μας έδωσαν, μαζί τους, τον αγώνα για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας, μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμόσει πάλι η επανεκλεγείσα περιφερειακή αρχή. 

Η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ικαρία, την Πάτρα, την Καισαριανή, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι και τον Τύρναβο μας δίνει αισιοδοξία και δύναμη.

Στόχος μας είναι, στον αγώνα αυτό, να πετύχουμε την συμμετοχή όλων εκείνων που υφίστανται τις συνέπειες αυτής της απάνθρωπης πολιτικής, για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και να ανοίξουμε το δρόμο για ριζική αλλαγή πορείας, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη λίγων..

Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ